Onze medewerkers

Maak kennis met de medewerkers van Kinderopvang ’t Eigenwijsje.
Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Kim
Kim
Ik ben kim en woon met mijn zoon in Wormer. Ik ben sinds december 2018 locatie-coördinator bij ’t eigenwijsje en daarnaast sta ik ook op de groep als pedagogisch medewerker. Met kinderen werken is geen dag het zelfde, altijd weer een nieuwe uitdaging!
Na mijn opleiding spw 4 ben ik meteen op ‘t Eigenwijsje gaan werken. Ik werk hier sinds 2007 met veel plezier!
Ik vind het erg leuk om met de kinderen te knutselen, geen kind maakt het zelfde. Erg leuk om te zien hoe verschillend de eindresultaten zijn. Ik vind het leuk om de thema’s te bedenken en bij passende knutselwerkjes. Ook maak ik graag feestmutsen voor de kinderen hun verjaardagsfeestje. Ik kan mijn creativiteit hier enorm in kwijt!
Gerrite
Gerrite
Ik ben Gerrite en werk sinds 2003 bij het ‘t Eigenwijsje. Ik zeg altijd dat ik van mijn hobby mijn beroep mocht maken. Heerlijk als een kind binnen komt en zegt: ik heb je gemist? Het kleinschalige vind ik heel prettig je kent elk kind ook van de andere groepen. Als een kind verdrietig is even de extra aandacht die het dan even nodig heeft. Even een kroel en dan zien dat hij weer heerlijk zijn ding gaat doen. Een uitdaging vind ik om elk kind een gevoel van vertrouwen en veiligheid binnen de groep te geven. Ieder kind is speciaal en uniek. Elke dag geniet ik.
Margreet
Margreet
Ik werk sinds 2004 op het eigenwijsje. Hiervoor heb ik gewerkt bij een bank, maar ik wilde wat anders en heb mij daarom om laten scholen. Mijn hart ligt bij werken met kinderen. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Elke dag gaan we met de kinderen in de kring liedjes zingen en lezen we voor, dit vind ik erg leuk om te doen.
Saskia
Saskia
Ik ben getrouwd met Fabian en ik heb 2 dochters; Indy en Sterre, ook hebben we een hond die Rosa heet. Ik woon in Assendelft en Ik werk al jaren met veel plezier in de kinderopvang, sinds 2015 werk ik bij ’t eigenwijsje in Krommenie en ik heb het daar ontzettend naar mijn zin. Ik werk op de psz, op de bso en soms op het kdv, ik geniet van de kinderen en vindt het erg leuk om te werken met de verschillende leeftijdscategorieën. In mijn vrije tijd ben ik ook geen stilzitter ik sport 2x in de week op de atletiekbaan en verder trek ik er graag op uit met mijn familie en vrienden.
Loïs
Loïs
Hoi, mijn naam is Loïs. Samen met mijn vriend en 4 poezen woon ik in Beverwijk. Ik hou van reizen, koken en lekker buiten de natuur in. Sinds mijn negentiende werk ik met kinderen. Hiervoor heb ik altijd al met veel plezier verschillende oppasbaantjes gehad. Ik werk bij ’t Eigenwijsje op de babygroep, de peutergroep én de BSO. Door de warme en huiselijke sfeer, mijn lieve collega’s en uiteraard mijn affiniteit met kinderen, geniet ik hier erg van. Geen dag is hetzelfde en dit maakt het ook zo leuk!
Lisa
Lisa
Ik ben Lisa en heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Sinds 2018 werk ik bij ‘t Eigenwijsje!
Eerst begonnen als stagiaire en daarna ben ik hier blijven werken met heel veel plezier!
Het is super leuk om de kinderen te stimuleren bij hun ontwikkeling, ieder op zijn eigen tempo.
Geen dag is het zelfde en dat maakt het juist zo leuk, ook wil ik mij nog verder blijven ontwikkelen in dit vak.
Elke dag geniet ik! Tot ziens bij ‘t Eigenwijsje!
Sandy
Sandy
Ik ben Sandy en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Wormerveer. Ik werk sinds 2019 met erg veel plezier 2 dagen op de babygroep bij ’t eigenwijsje. Wat ik erg leuk vind aan het werken met kleine kinderen is de band die je met ze opbouwt. Dat ze vertrouwd met je raken en voor alles naar je toe kunnen komen, voor een knuffel, hulp of gewoon om gezellig samen te spelen.
Vera
Vera
Ik ben Vera Berkhout en woon samen met mijn vriend en dochtertje in Wormerveer. Vanaf jongs af aan ben ik al gek op kinderen en ik wist al heel snel dat ik hier mijn hart ligt. Ik vind het heel leuk om met de kinderen te knutselen en creatieve activiteiten te ondernemen. Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag en u zal mij zien op zowel het KDV als de BSO.
Taylor
Taylor
Mijn naam is Taylor en woon samen met mijn man en twee zoons in Krommenie. Ik werk sinds mei 2022 bij ’t Eigenwijsje en sinds augustus 2023 ben ik ook werkzaam bij ’t Bijdehandje. Na mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik eerst 4 jaar in een bakkerij gewerkt
maar vond ik het echt tijd voor verandering. Ik wilde mijn passie achterna, wat natuurlijk met kinderen werken is. Er is namelijk niks mooiers dan zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkeld en ontplooit in ieder een uniek individu.
Beau
Beau
Mijn naam is Beau en samen met mijn vriend woon ik in Krommenie. Ik ben werkzaam bij de dreumesgroep bij ‘t Eigenwijsje en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben altijd al gek geweest op kinderen en vindt het ontzettend mooi om ze te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook vind ik het erg leuk om lekker samen te knutselen en ze spelenderwijs iets te kunnen leren.
Fleur
Fleur
Ik ben Fleur Leenstra en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Pedagogiek. In mijn eerste jaar heb ik hier stage mogen lopen en nu ben ik werkzaam als invalkracht op alle groepen.
Ik woon samen met mijn ouders in Krommenie en ik heb een oudere broer en zus. Ik ben 21 jaar oud en ik vind het onwijs leuk om met kinderen te mogen werken!
Karin
Karin
Ik ben Karin, getrouwd met Olav en moeder van drie pubers. Na de Pabo heb ik jaren voor de klas gestaan op een Montessori school, daarna op een NTC- school en online Nederlandse les gegeven aan kinderen die in het buitenland wonen. Ik was toe aan verandering en nu mag ik de dingen doen die ik het allerleukste vind: voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, lekker buitenspelen op ‘t Eigenwijsje Ik sta veel op de BSO, maar je kunt me ook tegen komen op de andere groepen.
Stacey
Stacey
Ik ben Stacey en ik woon in Assendelft. In 2021 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker afgerond en daarna ben ik met veel plezier bij t’Eigenwijsje gaan werken. Geen dag is hetzelfde in de kinderopvang en ik vind het heel leuk om te zien hoe de kinderen grote sprongen maken in hun ontwikkeling. Tot ziens op t’Eigenwijsje!
Bo
Bo
Ik ben Bo, ik werk al sinds 2020 in de kinderopvang met heel veel plezier!
Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de kinderen zie groeien in hun ontwikkeling.
Petra
Petra
Ik ben Petra woon met Leo en onze 2 zoons Ruben en Jesse in Wormer. Sinds 2021 werk ik bij ‘t Eigenwijsje op de babygroep. Zelf werk ik al 22 jaar in de kinderopvang. Wat ik erg leuk vind aan het werken met kinderen is, hun te stimuleren in hun ontwikkeling en ze een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Ik ga elke dag met veel plezier naar het werk!
Sylvana
Sylvana
Ik ben Sylvana en woon met mijn dochter Zoë in Krommenie. Mijn hobby’s zijn lezen,
zwemmen, wandelen en leuke activiteiten ondernemen met vrienden en familie.
Na jaren in een drogist te hebben gewerkt, wilde ik graag wat anders. Mijn interesse lag vooral bij
kinderen en hun ontwikkeling. Ik heb mij toen laten omscholen en in 2021 de opleiding
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Hierna ben ik meteen aan de slag gegaan in de
kinderopvang op een babygroep. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij ‘t Eigenwijsje en heb hier erg naar mijn zin.
Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is om hun ontwikkeling te volgen en te stimuleren en
daarbij een vertrouwde en veilige omgeving te creëren.
Amber
Amber
Ik ben Amber. Ik ben 21 jaar en woon in Assendelft. Ik ben werkzaam bij de VSO en BSO van maandag t/m vrijdag. Ik speel graag buiten met de kinderen en vind het enorm leuk om de kinderen een fijne dag te laten beleven!
Diana
Diana
Ik ben Diana, woonachtig in Heemskerk samen met mijn vriend Ger. Ik werk al bijna 30 jaar in de kinderopvang, want het werken met kinderen is mijn grote passie. Ik ben sinds augustus 2023 werkzaam bij de BSO bij ’t Eigenwijsje. Elke dag is weer
anders als je met kinderen werkt en dat maakt het juist zo leuk en erg afwisselend.
Mijn hobby's zijn wandelen, steppen, winkelen, uit eten, terrasje zitten, knutselen en ik ga ook graag naar de sportschool.
Melissa
Melissa
Ik ben Melissa en ik ben werkzaam sinds mei 2023 bij ’t Eigenwijsje en ’t Bijdehandje. Hiervoor was ik werkzaam in het onderwijs. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ben graag creatief bezig. Ook vind ik het ontzettend leuk om op de verschillende groepen te werken, hierdoor zie ik veel kinderen en ouders. Dat vind ik erg gezellig. Samen met mijn vriend(en) ben ik regelmatig te vinden in de
horeca gelegenheden bij mij in de buurt en ben altijd in voor een gezellig praatje.