Goed in je vel zitten en oorspronkelijkheid staan voorop

Naschoolse en vakantieopvang moet een toevoeging zijn voor uw kind, meer dan alleen een verblijfplaats gedurende uw werktijden. Deze toevoeging bereiken wij door een uitdagende en kleurrijke locatie aan te bieden. In de uren dat uw kind bij ons verblijft zullen er naast ontspanning ook activiteiten worden aangeboden welke creativiteit, cultuur en beweging stimuleren.

Accommodatie

Binnen onze BSO beschikken wij over twee complete activiteitenruimtes met daarin diverse hoeken. Creativiteit, bouwen, legomuur en een ruime keuze aan gezelschapsspellen en boeken. Voor ieder kind is er genoeg variatie om een ontspannen tijd bij BSO ‘t Eigenwijsje te hebben.

Buiten spelen

Voldoende bewegen is belangrijk. Wij gaan dan ook, wanneer het weer het enigszins toelaat, met de kinderen naar buiten. Wij beschikken over een mooi buitenspeelterrein waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen met een breed aanbod van materialen.

Ritme

Door de vaste volgorde van activiteiten krijgen de kinderen een gevoel van controle en veiligheid. Binnen die veiligheid voelen zij zich vrij om zelf te kiezen wat ze willen doen, binnen uitgewerkte thema’s.

Contact met ouders

Goed contact met ouders staat bij ons voorop. Wij organiseren ouderavonden, en ouders zijn, indien zij dit wensen, welkom voor een kindgesprek. Het uitwisselen van opvoedingsideeën maakt het mogelijk om samen een lijn te volgen in de benadering van uw kind. Daarnaast overleggen wij graag over hoe uw kind zich ontwikkelt en of het lekker in zijn vel zit.